Вълна от здраве и самочувствие

Снимка на опаковка хран. добавка бриз.

Доброкачествената хиперплазия на простатата /ДХП/ е често явление при мъжете и причинява значителен дискомфорт. Уринарните проблеми при увеличена простатна жлеза засягат около 50 % от мъжкото население над 50 години и над 70 % от мъжкото население над 70 години. Това са милиони мъже, които страдат от симтпоми на долния уринарен тракт през дълъг период от живота си, като например необходимост да се уринира често през деня и особено през нощта, болка и парене при уриниране, чувство за непълно изпразване на пикочния мехур след уриниране, позиви за незабавно уриниране през деня и особено през нощта, слаба и тънка струа на урината, затруднения и напрежение при уриниране.

БРИЗ® е нов продукт на пазара, който помага на мъжете бързо да се справят с тези мъчителни симптоми и да възвърнат желаното спокойствие през деня и особено през нощта . БРИЗ® е уникален иновативен соев екстракт, който е революция сред продуктите за здравето на простатата. Всяка капсула съдържа SDО12 соев екстракт 400 mg.Той се произвежда чрез процес на ферментация, който повишава бионаличността на полезната активна съставка, извлечена от соята. Ферментиралата соя се използва в различни форми в диетата на азиатските култури. В страни като Япония мъжете достигат по-висока възраст и се наслаждават на по-добро здраве в много области, което се отдава и на техния здравословен режим на хренене, включващ соев фермент.

Полезните ефект и на БРИЗ® могат да се наблюдават още от първия месец употреба. БРИЗ® бързо и ефективно намалява честотата на уриниране през деня и през нощта, като по този начин възвръща спокойствието и самочувствието на мъжете и значително подобрява качеството на живота им.