Референции

Просто сте невероятно любезни.
Благодарим Ви много много бъдете живи и здрави Стоил и Филка от Айтос

От години съм пациентка на лабораторията, защото съм с отлично впечатление от квалификацията на персонала и от любезното отношение. Пожелавам много здраве и успехи на всички.

С уважение Димитрина Рашева, Варна

Днес дойдох да си изследвам урината. Боледувам от Пиелонефрит. Много често ползвам услугите на лаборатория „НАДЕЖДА”. Определението ми за нея: „Малък оазис на спасението и спокойствието на болния човек.” Прекрасни интелигентни лаборантки .

Аршалуиз Бохчалиян, Варна

Бях на изследване не за първи път в Надежда и всеки път съм оставала много доволна от обслужването. Личи си че тук работи екип от професионалисти. Благодаря Ви

Ризова, Варна

Много добра и изключителна бърза работа. ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Отлично отношение към пациенти

Фатме Ахмет, Варна

Изключително любезен екип от професионалисти!

Отпускат те, омайват те, и аха да припаднеш от фобията си от игли и мацките ти казват „ГОТОВ СИ !”

Благодарение на съвременните инструменти и апаратура, които се използват при вас ми се промени мнението за лаборатории и изследвания, което помня като дете и настръхвах, когато трябваше да ходя там, а тук идвам с усмивка .

Пожелавам ви на Вас много работа, а коледните чудеса да са част от ежедневието през новата година

А на себе си само профилактични изследвания!

Борис Европейски

Удоволствие е да се работи с такива професионалисти. Винаги отговорни и високо организирани. Пациентите ги предпочитат и с удоволствие използват услугите на медицинския център и лабораторията.

Д-р Красимира Кирова /Специалист ендокринолог/

Изключително съм удовлетворена от сътрудничеството ми с МЦ "НАДЕЖДА" и особено с клиничното и микробиологично лаборатория. Пациентите ми получават качествено и професионално обслужване за много кратко време, което е предпоставка за добра работа на лекаря.

Д-р Пенка Друмева /Специалист дерматовенеролог/

В МЦ "НАДЕЖДА" пациенти и лекари се радват на висок професионализъм, човечност, толерантност, бързина и високо качество на съдействие, с мисъл за по-добро здраве за повече хора.

Д-р Александра Манушева /Специалист ревмокардиолог/

Избрах да използвам клинична лаборатория "НАДЕЖДА", защото виждам стремеж към професионално съвършенство към всеки детайл, а това е ценното, което прави партньора незаменим.

Свилен Лапаков /Дипломиран специалист натурална медицина/

Много съм доволен от съвместната ни работа. Лабораторията работи на високо професионално ниво. Получавам резултатите много бързо.

Доц. Д-р Шидери Томов /Специалист дерматовенерология/

Днес, 07.09.2009 год., трябваше да си направя изследване на кръв и урина, тъй като имам заболяване и контролирам тези показатели. Но за съжаление ,когато отидох в ДКЦ имаше голяма опашка и затова отидох в „НАДЕЖДА”, тъй като знам от друг път, че там посрещат учтиво и културно и ме обслужват много бързо и качествено. За пореден път останах впечатлена от доброто и бързо обслужване. Благодаря ви от сърце!

С уважение Костадинка Велкова , с. Горен Чифлик

BIG BRAVO на лаборатория “НАДЕЖДА”. Ползвам услугите ù от самото откриване и всяка година като се прибирам в България си правя изследвания. Благодарним за всичко , което правите за нас. Може да се каже, че дори съм ви живата реклама.

All the best! Jolien Charkadjiev

Добро обслужване и приятен колектив. Много съм доволен от „НАДЕЖДА” и ще продължавам да идвам тук при нужда

С почит Живомир Иванов

Посетих лаборатория „НАДЕЖДА” за кръвни изследвания малко притеснена, че нямам вени, но бях много приятно изненадана , че от първия опит успяха. Бяха ме помолили в Кръвния център да не ходя повече да давам кръв. Идвам тук при нужда с желание. Лека работа.

С уважение Елена Иванова